Om oss

Rotemica har funnits i branschen i över 25 år och har lång erfarenhet av fyllningsmaskiner. Vi samarbetar med G Mondini i Italien, som är kända för att tillverka produkter av högsta kvalitet.

Vi kan hjälpa er att hitta den fyllningsmaskin som passar era behov bäst. Kontakta oss gärna för en förutsättningslös diskussion, eller om du har några frågor och funderingar. En personlig och långtgående service gentemot er som kund ser vi som en viktig självklarhet.

Erfarenheten från alla lyckade installationer och driftsättningar för kund genom åren säger oss att alla projekt är olika. Därför ser vi som vår viktigaste uppgift att vara lyhörda inför er som kund, och ställa de rätta frågorna som gör att vi gemensamt kommer fram till vad ni behöver.

Ofta visar det sig att en fyllningsmaskin från G Mondinis utbud är den som bäst lämpar sig för att lösa era behov. Kanske beror det på den erfarenhet som G Mondini representerar, som leder till smarta, beprövade och flexibla fyllningsmaskiner samt en kvalitet in i minsta detalj.

Vi är dock inte bundna till G Mondini. De enda vi är bundna till är er som kund och utmaningen att hjälpa till och leverera bästa kundnytta. Kontakta oss så berättar vi mer, eller läs mer om oss på www.rotemica.se.