Användningsområden

Rotemica / G Mondini erbjuder ett brett spektrum av fyllningsmaskiner och annan utrustning för fyllning och paketering inom livsmedelsindustrin. Här följer en snabb genomgång av några viktiga användningsområden.

kottochfisk

Kött och fisk

Idag kan vi erbjuda flera olika varianter av applikationer för kött och fisk . Vi kan erbjuda fyllningsmaskiner som fyller förpackningar för skurna produkter med bland annat återförslutbara lösningar, förpackningar med styv kupol eller med olika lager för olika produkter. Det finns olika varianter av fyllningsmaskiner för kött och fisk, för att kunna möta olika behov, och för att kunna förpacka olika varianter av kött och fisk. Det viktigaste är att livsmedlet håller sig fräscht och hygieniskt länge, vilket våra fyllningsmaskiner säkerställer att det gör.

frukt

Grönsaker och frukt

Frukt och grönt måste även kunna förpackas på ett bra sätt, för att säkerställa att livsmedlet behåller sin fräschhet och förlänger livslängden på produkterna. Att frukterna och grönsakerna ser aptitliga ut är en viktig del av hur de presenteras för kunderna. Samtidigt måste produkterna kunna andas, vilket ställer vissa krav på förpackningsmaterial.

Beroende på vilken sorts förpackning , kan våra fyllningsmaskiner hantera upp till 140 förpackningar per minut.

fardigmat

Färdiga måltider

Vi kan erbjuda ett komplett koncept inom förpackning för färdiga måltider. Detta både för frysta färdigrätter och för färdigrätter i modifierad atmosfär (MAP).

Läs mer om Rotemica och produktutbudet på www.rotemica.se.